Prev 3. Surah l-'Imrn Next
First Ayah  1  
First Ayah  1  
Quran - Albanian
 
Pasha vrapuesit e shpejt (kuajt) q hingllojn!
 
Ayah   100:2   الأية
Quran - Albanian
 
E q me thundrat e tyre nxjerrin xixllima zjarri nga gurt,
 
Ayah   100:3   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe t cilt vrsulen hert n agim.
 
Ayah   100:4   الأية
Quran - Albanian
 
E me t (vrsulje) ather ojn pluhur.
 
Ayah   100:5   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe ashtu hidhen n mesin e grumbullit (t armikut).
 
Ayah   100:6   الأية
Quran - Albanian
 
Vrtet, njeriu sht prbuzs ndaj Zotit t vet.
 
Ayah   100:7   الأية
Quran - Albanian
 
Edhe vet sht dshmues i asaj (prbuzje).
 
Ayah   100:8   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe ai sht q shum e do pasurin.
 
Ayah   100:9   الأية
Quran - Albanian
 
A nuk e di ai se kur t nxirret ka st n varreza?
 
Ayah   100:10   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe t tubohet (t dal n shesh) ajo q ishte n gjoksa.
 
Ayah   100:11   الأية
Quran - Albanian
 
E at dit, pa dyshim Zoti i tyre sht i njohur pr punn e tyre.