Prev 104. Surah Al-Humazah NextFirst Ayah   1   الأية الأولي
بِسْم ِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
Quran - Albanian
 
Mjer pr secilin q e ofendon e prqesh (njerzit),
 
Ayah   104:2   الأية
Quran - Albanian
 
Q ka tubuar pasuri dhe q at e ruan t mos i paksohet.
 
Ayah   104:3   الأية
Quran - Albanian
 
E mendon se pasuria e tij do t bj t prjetshm.
 
Ayah   104:4   الأية
Quran - Albanian
 
Jo, t mos medoj ashtu! Se ai pa tjetr do t hidhet n Hutame.
 
Ayah   104:5   الأية
Quran - Albanian
 
E ka dini ti se sht Hutame?
 
Ayah   104:6   الأية
Quran - Albanian
 
sht zjarri i All-llahut i ndezur fort.
 
Ayah   104:7   الأية
Quran - Albanian
 
Q deprton deri n lok t zemrs.
 
Ayah   104:8   الأية
Quran - Albanian
 
Ai i mbyll ata, ua z frymn.
 
Ayah   104:9   الأية
Quran - Albanian
 
Ata jan t lidhur n pranga:-: Go Home :-: Go Top :-: