Prev 105. Surah Al-Fl NextFirst Ayah   1   الأية الأولي
بِسْم ِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
Quran - Albanian
 
A nuk e ke par se bri Zoti yt me poseduesi e elefantit?
 
Ayah   105:2   الأية
Quran - Albanian
 
A nuk ua bri prpjekjen e tyre t dshtuar?
 
Ayah   105:3   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe Ai kundr tyre lshoi shpend q vinin tuf-tuf!
 
Ayah   105:4   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe i gjuanin ata me gur nga balta e gurzuar!
 
Ayah   105:5   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe ata i bri si gjeth i grimcuar (i prtypur)!:-: Go Home :-: Go Top :-: