Prev 110. Surah An-Nasr NextFirst Ayah   1   الأية الأولي
بِسْم ِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
Quran - Albanian
 
Kur erdhi ndihma e All-llahut dhe lirimi (ngadhnjimi),
 
Ayah   110:2   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe i pe njerzit q po hyjn turma-turma n fen e All-llahut.
 
Ayah   110:3   الأية
Quran - Albanian
 
Ti, pra, lartsoje Zotin tnd duke falnderuar dhe krko nga Ai falje. Ai vrtet pranon shum pendimin.:-: Go Home :-: Go Top :-: