Prev 79. Surah An-Nazi't NextFirst Ayah   1   الأية الأولي
بِسْم ِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
Quran - Albanian
 
Pasha ata (engjj) q marrin shpirtrat me rrmbim (prmbytshm)!
 
Ayah   79:2   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe ata q marrin shpirtra me lehtsim!
 
Ayah   79:3   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe ata q notojn me shpejtsi!
 
Ayah   79:4   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe nxitsit t cilt me shpejtsi n vendin e vet i ojn!
 
Ayah   79:5   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe pasha ata q do shtje rregullojn!
 
Ayah   79:6   الأية
Quran - Albanian
 
Ditn q vrullshm bhet dridhja.
 
Ayah   79:7   الأية
Quran - Albanian
 
Q pas saj pason tjetra.
 
Ayah   79:8   الأية
Quran - Albanian
 
At dit zemrat jan t tronditura.
 
Ayah   79:9   الأية
Quran - Albanian
 
Shikimet e tyre jan t poshtruara (friksuara).
 
Ayah   79:10   الأية
Quran - Albanian
 
Ata (idhujtart n dynja) thon: A thua do t bhemi prsri kshtu si jemi?
 
Ayah   79:11   الأية
Quran - Albanian
 
A edhe pasi t jemi br eshtra t kalbur?
 
Ayah   79:12   الأية
Quran - Albanian
 
Ata than: Ather, ai kthim do t jet dshprues pr ne!
 
Ayah   79:13   الأية
Quran - Albanian
 
Po ajo (ringjallja) nuk do t jet tjetr pos nj thirrje (klithje).
 
Ayah   79:14   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe ja, ata mbi siprfaqen e toks.
 
Ayah   79:15   الأية
Quran - Albanian
 
A t ka ardhur ty rrfimi i Musait?
 
Ayah   79:16   الأية
Quran - Albanian
 
Kur Zoti i tij e pat thirrur n luginn e bekuar Tuva (rrnz kodrs Turi Sina).
 
Ayah   79:17   الأية
Quran - Albanian
 
Shko te faraoni se vrtet ai e ka tepruar.
 
Ayah   79:18   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe thuaj: E ke ndr mend t pastrohesh?
 
Ayah   79:19   الأية
Quran - Albanian
 
Un t udhzoi te Zoti yt e ti tia kesh frikn Atij!
 
Ayah   79:20   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe ai ia tregoi mrekullin e madhe.
 
Ayah   79:21   الأية
Quran - Albanian
 
Po ai e prgnjeshtroi dhe e kundrshtoi.
 
Ayah   79:22   الأية
Quran - Albanian
 
Pastaj u kthye prapa dhe iku me t shpejt.
 
Ayah   79:23   الأية
Quran - Albanian
 
I tuboi (t gjith t vett) dhe u mbajti fjalim.
 
Ayah   79:24   الأية
Quran - Albanian
 
E u tha: Un jam zoti juaj m i lart!
 
Ayah   79:25   الأية
Quran - Albanian
 
Ather tmerrshm e dnoi at, pr kt t fundit dhe pr at t parn.
 
Ayah   79:26   الأية
Quran - Albanian
 
N kt ndshkim ka prvoj msimi pr at q friksohet.
 
Ayah   79:27   الأية
Quran - Albanian
 
A sht m i rnd rnd krijimi juaj apo ai i qiellit? E Ai e ngriti at!
 
Ayah   79:28   الأية
Quran - Albanian
 
Ngriti kuon e tij dhe e prsosi at.
 
Ayah   79:29   الأية
Quran - Albanian
 
Natn ia errsoi e ditn ia ndrioi.
 
Ayah   79:30   الأية
Quran - Albanian
 
E pastaj tokn e sheshoi.
 
Ayah   79:31   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe prej saj nxori ujin e saj dhe kullosat e saj.
 
Ayah   79:32   الأية
Quran - Albanian
 
Kurse kodrat ia prforcoi.
 
Ayah   79:33   الأية
Quran - Albanian
 
Si furnizim pr ju dhe pr kafsht tuaja.
 
Ayah   79:34   الأية
Quran - Albanian
 
E kur t vij vala e madhe (kijameti),
 
Ayah   79:35   الأية
Quran - Albanian
 
At dit njeriu prkujton se ka ka punuar.
 
Ayah   79:36   الأية
Quran - Albanian
 
E Xhehennemi shfaqet sheshazi pr at q e sheh.
 
Ayah   79:37   الأية
Quran - Albanian
 
E pr sa u prket atij q ka tepruar.
 
Ayah   79:38   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe i dha prparsi jets s ksaj bote,
 
Ayah   79:39   الأية
Quran - Albanian
 
Xhehennemi do t jet vendi i tij.
 
Ayah   79:40   الأية
Quran - Albanian
 
E kush iu friksua paraqitjes para Zotit t vet dhe ndaloi veten prej epsheve,
 
Ayah   79:41   الأية
Quran - Albanian
 
Xhenneti sht vendi i tij.
 
Ayah   79:42   الأية
Quran - Albanian
 
Ty t pyesin pr kijametin: Kur do t ndodh ai?!
 
Ayah   79:43   الأية
Quran - Albanian
 
Po, n far gjendje je ti tua prkutosh at?
 
Ayah   79:44   الأية
Quran - Albanian
 
Vetm te Zoti yt sht dijenia pr t.
 
Ayah   79:45   الأية
Quran - Albanian
 
Ti je vetm qortues i atij q ia ka frikn Atij.
 
Ayah   79:46   الأية
Quran - Albanian
 
Ditn kur ta prjetojn at, atyre (idhujtarve) do tu duket sikur nuk kan jetuar m tepr se nj mbrmje ose nj mngjes t saj.:-: Go Home :-: Go Top :-: