Prev 82. Surah Al-Infitr Next



First Ayah   1   الأية الأولي
بِسْم ِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
Quran - Albanian
 
E kur t ahet qielli.
 
Ayah   82:2   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe kur t shkaprderdhen yjet.
 
Ayah   82:3   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe kur t przihen detet.
 
Ayah   82:4   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe kur t trazohen varret.
 
Ayah   82:5   الأية
Quran - Albanian
 
Atbot secili njeri e din se ka punuar dhe ka ka ln prapa!
 
Ayah   82:6   الأية
Quran - Albanian
 
O ti njeri po t mashtroi ty kundrejt Zotit tnd q sht bujar e i urt?
 
Ayah   82:7   الأية
Quran - Albanian
 
I cili t krijoi, t prsosi dhe t drejtoi.
 
Ayah   82:8   الأية
Quran - Albanian
 
T formsoi n formn q Ai dshiroi!
 
Ayah   82:9   الأية
Quran - Albanian
 
Jo, nuk sht ashtu. Ju prgnjeshtroni ditn e prgjegjsis.
 
Ayah   82:10   الأية
Quran - Albanian
 
Kurse ndaj jush jan prcjellsit!
 
Ayah   82:11   الأية
Quran - Albanian
 
Jan shkrues t ndershm te All-llahu.
 
Ayah   82:12   الأية
Quran - Albanian
 
Ata e din se ka punoni.
 
Ayah   82:13   الأية
Quran - Albanian
 
E ska dyshim se t mirt jan n knaqsin e prjetimeve (n Xhennet).
 
Ayah   82:14   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe se mkatart jan n Xhehennem.
 
Ayah   82:15   الأية
Quran - Albanian
 
Aty futen ata ditn e gjykimit (t ciln nuk e besonin).
 
Ayah   82:16   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe nuk kan t larguar prej tij.
 
Ayah   82:17   الأية
Quran - Albanian
 
E t msoi ty se sht dita e gjykimit?
 
Ayah   82:18   الأية
Quran - Albanian
 
Prsri, t msoi ty se sht dita e gjykimit?
 
Ayah   82:19   الأية
Quran - Albanian
 
sht dita kur askush, askujt nuk do t mund ti ndihmoj asgj; at dit e tr shtja i takon vetm All-llahut!



:-: Go Home :-: Go Top :-: