Prev 85. Surah Al-Burj NextFirst Ayah   1   الأية الأولي
بِسْم ِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
Quran - Albanian
 
Pasha qiellin me plot yje,
 
Ayah   85:2   الأية
Quran - Albanian
 
Pasha ditn e premtuar,
 
Ayah   85:3   الأية
Quran - Albanian
 
Pasha at q dshmon dhe at q dshmohet!
 
Ayah   85:4   الأية
Quran - Albanian
 
Mallkuar qofshin ata t zott e hendeqeve,
 
Ayah   85:5   الأية
Quran - Albanian
 
T zjarrit m plot lnd djegse,
 
Ayah   85:6   الأية
Quran - Albanian
 
Kur ata rrinin ulur rreth tij,
 
Ayah   85:7   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe dshmonin at q bnin me besimtart.
 
Ayah   85:8   الأية
Quran - Albanian
 
E nuk patn pse ti urrej, prve q e besuan All-llahun, ngadhnjyesin, t lavdruarin,
 
Ayah   85:9   الأية
Quran - Albanian
 
T cilit i takon sundimi i qiejve e i toks;, e All-llahu sht dshmitar i do sendi.
 
Ayah   85:10   الأية
Quran - Albanian
 
sht i sigurt se ata q i sprovuan besimtart dhe besimtaret dhe nuk u penduan; ata kan dnimin e Xhehennemit dhe dnimin e djegies.
 
Ayah   85:11   الأية
Quran - Albanian
 
Ata q besuan dhe bn vepra t mira, ata kan Xhennete nn t cilt burojn lumenj. e ai sht suksesi m i madh.
 
Ayah   85:12   الأية
Quran - Albanian
 
sht e vrtet se goditja e Zotit tnd sht e fort.
 
Ayah   85:13   الأية
Quran - Albanian
 
N t vrtet, Ai sht q e fillon (krijimin) dhe e rikthen.
 
Ayah   85:14   الأية
Quran - Albanian
 
Ai sht q fal mkatet, sht i dashur.
 
Ayah   85:15   الأية
Quran - Albanian
 
sht i zoti i Arshit, t madhruar!
 
Ayah   85:16   الأية
Quran - Albanian
 
E punon at q dshiron.
 
Ayah   85:17   الأية
Quran - Albanian
 
A t ka ardhur ty lajmi i ushtrive,
 
Ayah   85:18   الأية
Quran - Albanian
 
T faraonit dhe t Thmeudit?
 
Ayah   85:19   الأية
Quran - Albanian
 
Por, kta q mohuan (idhujtart), vazhdojn me gnjeshtr.
 
Ayah   85:20   الأية
Quran - Albanian
 
Po All-llahu ata i ka rrethuar (nuk mund ti shptojn)!
 
Ayah   85:21   الأية
Quran - Albanian
 
Prkundrazi, (ata q gnjejn), ai sht Kuran i famshm.
 
Ayah   85:22   الأية
Quran - Albanian
 
N nj pllak t ruajtur mir (n Levhi Mahfudh).:-: Go Home :-: Go Top :-: