Prev 86. Surah At-Triq NextFirst Ayah   1   الأية الأولي
بِسْم ِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
Quran - Albanian
 
Pasha qiellin dhe yllin ndriues (t nats)!
 
Ayah   86:2   الأية
Quran - Albanian
 
E ku e di tise ka sht tariku - trokitsi?
 
Ayah   86:3   الأية
Quran - Albanian
 
Ai sht ylli q shpon (errsirn me drit).
 
Ayah   86:4   الأية
Quran - Albanian
 
Nuk ka asnjri njeri q ndaj tij t mos ket prcjells.
 
Ayah   86:5   الأية
Quran - Albanian
 
Le t shikoj njeriu se prej kahit sht krijuar?
 
Ayah   86:6   الأية
Quran - Albanian
 
Ai sht krijuar prej nj uji q hidhet fuqishm,
 
Ayah   86:7   الأية
Quran - Albanian
 
E q del nga kurrizi i shpins dhe drrasa e gjoksit.
 
Ayah   86:8   الأية
Quran - Albanian
 
E ska dyshim se Ai ka fuqi ta rikthej n jet at.
 
Ayah   86:9   الأية
Quran - Albanian
 
Ditn kur do t gjurmohen t fshehtat.
 
Ayah   86:10   الأية
Quran - Albanian
 
E ai (njeriu) nuk ka forc as ndihmtar.
 
Ayah   86:11   الأية
Quran - Albanian
 
Pasha qiellin q koh pas kohe kthehet me shi.
 
Ayah   86:12   الأية
Quran - Albanian
 
Edhe kohn q qahet pr bim.
 
Ayah   86:13   الأية
Quran - Albanian
 
sht e vrtet se ai (Kurani) sht fjal q dallon - gjykon.
 
Ayah   86:14   الأية
Quran - Albanian
 
Nuk sht ai i parndsishm (loj e kot)!
 
Ayah   86:15   الأية
Quran - Albanian
 
Ata vrtet bjn kurtha.
 
Ayah   86:16   الأية
Quran - Albanian
 
Po edhe Un prgatis dshtimin e kurtheve t tyre!
 
Ayah   86:17   الأية
Quran - Albanian
 
E ti jobesimtart jepju afat, afatizoi ata pak.:-: Go Home :-: Go Top :-: