Prev 87. Surah Al-A'l Next



First Ayah   1   الأية الأولي
بِسْم ِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
Quran - Albanian
 
Madhroje emrin e Zotin tnd t Lart!
 
Ayah   87:2   الأية
Quran - Albanian
 
I cili krijoi dhe prsosi,
 
Ayah   87:3   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe i cili prcaktoi e orientoi,
 
Ayah   87:4   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe i cili mundsoi mbirjen e kulloss;
 
Ayah   87:5   الأية
Quran - Albanian
 
E pastaj at e bri mbeturin t zez.
 
Ayah   87:6   الأية
Quran - Albanian
 
Ne do t lexojm ty e nuk do t harrosh (Kuranin).
 
Ayah   87:7   الأية
Quran - Albanian
 
Prve asaj q All-llahu dshiron. Ai e di t haptn e t fshehtn.
 
Ayah   87:8   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe Ne do ta lehtsojm ty m t lehtn.
 
Ayah   87:9   الأية
Quran - Albanian
 
Pra kshillo aty ku kshilla bn dobi.
 
Ayah   87:10   الأية
Quran - Albanian
 
Do t kshillohet ai q ka frik,
 
Ayah   87:11   الأية
Quran - Albanian
 
Ndrsa do t shmanget m i keqi,
 
Ayah   87:12   الأية
Quran - Albanian
 
I cili do t hyj n zjarrin e madh.
 
Ayah   87:13   الأية
Quran - Albanian
 
Pastaj nuk do t vdes n t, por as nuk do t jetoj.
 
Ayah   87:14   الأية
Quran - Albanian
 
Ka shptuar ai q sht patruar.
 
Ayah   87:15   الأية
Quran - Albanian
 
Q e prkujton emrin e Zotit t vet dhe falet.
 
Ayah   87:16   الأية
Quran - Albanian
 
Po ju i jepni prparsi jets s dunjas,
 
Ayah   87:17   الأية
Quran - Albanian
 
Ndrsa ahireti (amshimi) sht m i mir dhe e prjetshm.
 
Ayah   87:18   الأية
Quran - Albanian
 
Vrtet kjo ishte n broshurat e lashta:
 
Ayah   87:19   الأية
Quran - Albanian
 
n broshurat e Ibrahimit dhe t Musait.



:-: Go Home :-: Go Top :-: