Prev 90. Surah Al-Balad NextFirst Ayah   1   الأية الأولي
بِسْم ِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
Quran - Albanian
 
Betohem n kt qytet!
 
Ayah   90:2   الأية
Quran - Albanian
 
E ti je q gjendesh n kt qytet!
 
Ayah   90:3   الأية
Quran - Albanian
 
Betohem n prindin dhe n at q lind prej tij!
 
Ayah   90:4   الأية
Quran - Albanian
 
Vrtet, Ne e krijuam njeriun n vshtirsi t njpasnjshme.
 
Ayah   90:5   الأية
Quran - Albanian
 
A mendon ai, se at nuk mund ta mposht askush?
 
Ayah   90:6   الأية
Quran - Albanian
 
E thot: Un kam shpenzuar shum pasuri!
 
Ayah   90:7   الأية
Quran - Albanian
 
A mendon ai se at askush nuk e ka par?
 
Ayah   90:8   الأية
Quran - Albanian
 
A nuk i dham Ne atij dy sy?
 
Ayah   90:9   الأية
Quran - Albanian
 
Edhe gjuh e dy buz?
 
Ayah   90:10   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe i sqaruam atij pr t dy rrugt.
 
Ayah   90:11   الأية
Quran - Albanian
 
E ai nuk u hodh n prpjetzen (rrug e vshtir - qafmalit).
 
Ayah   90:12   الأية
Quran - Albanian
 
E gj t msoi ty se sht Akabe (rruga e vshtir)?
 
Ayah   90:13   الأية
Quran - Albanian
 
sht lirimi i nj skllavi,
 
Ayah   90:14   الأية
Quran - Albanian
 
Ose dhnia e ushqimit n kohn kur mbretron uria:
 
Ayah   90:15   الأية
Quran - Albanian
 
Ndonj jetimi q sht i afrt,
 
Ayah   90:16   الأية
Quran - Albanian
 
Ose ndonj t varfri q e ka molisur varfria.
 
Ayah   90:17   الأية
Quran - Albanian
 
E pastaj t bhej prej atyre q besuan, q kshilluan njri-tjetrin pr durim dhe q kshillluan pr mshir (pr ndihm).
 
Ayah   90:18   الأية
Quran - Albanian
 
T tillt jan t zott e ans s djatht.
 
Ayah   90:19   الأية
Quran - Albanian
 
Ndrsa ata q nuk i besuan argumentet Tona, ata jaan t t majts.
 
Ayah   90:20   الأية
Quran - Albanian
 
Kundr tyre sht zjarri i mbyllur.:-: Go Home :-: Go Top :-: