Prev 91. Surah Ash-Shams NextFirst Ayah   1   الأية الأولي
بِسْم ِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
Quran - Albanian
 
Pasha diellin dhe dritn e tij!
 
Ayah   91:2   الأية
Quran - Albanian
 
Pasha hnn kur vjen pas tij!
 
Ayah   91:3   الأية
Quran - Albanian
 
Pasha ditn kur ai (dielli) e shndrit!
 
Ayah   91:4   الأية
Quran - Albanian
 
Pasha natn kur ajo e mbulon at (dritn e diellit)!
 
Ayah   91:5   الأية
Quran - Albanian
 
Pasha qiellin dhe At q e ndrtoi at!
 
Ayah   91:6   الأية
Quran - Albanian
 
Pasha tokn dhe At q e shtriu at (e sheshoi)!
 
Ayah   91:7   الأية
Quran - Albanian
 
Pasha njeriun dhe At q e krijoi at!
 
Ayah   91:8   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe ia msoi se cilat jan t kqijat dhe t mirat e tij.
 
Ayah   91:9   الأية
Quran - Albanian
 
Pra, ka shptuar ai q e pastroi vetveten.
 
Ayah   91:10   الأية
Quran - Albanian
 
E ka dshtuar ai q e poshtroi vetveten.
 
Ayah   91:11   الأية
Quran - Albanian
 
Themudi prgnjeshtroi pr shkak t arrogancs s vet.
 
Ayah   91:12   الأية
Quran - Albanian
 
Kur m i keqi i tyre u ngrit me t shpejt.
 
Ayah   91:13   الأية
Quran - Albanian
 
e Pejgamberi atyre u pat thn: Kinie kujdes deven e All-llahut dhe ndaj pengimit t saj q t pij uj.
 
Ayah   91:14   الأية
Quran - Albanian
 
Ata nuk i besuan atij dhe at (deven) e therrn dhe Zoti i tyre pr shkak t mkatit t tyre ua rreshtoi ndshkimet dhe i rrafshoi,
 
Ayah   91:15   الأية
Quran - Albanian
 
Duke mos iu friksuar prapavis s atij (ndshkimi).:-: Go Home :-: Go Top :-: