Prev 92. Surah Al-Lail NextFirst Ayah   1   الأية الأولي
بِسْم ِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
Quran - Albanian
 
Pasha natn q me errsir mbulon gjithsin!
 
Ayah   92:2   الأية
Quran - Albanian
 
Pasha ditn kur ajo shkreptin!
 
Ayah   92:3   الأية
Quran - Albanian
 
Pasha At q krijoi mashkullin e femrn!
 
Ayah   92:4   الأية
Quran - Albanian
 
Vrtet, veprimi juaj sht i lloj-llojt.
 
Ayah   92:5   الأية
Quran - Albanian
 
E sa i prket atij q jep dhe ruhet,
 
Ayah   92:6   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe vrteton bindshm pr m t mirn,
 
Ayah   92:7   الأية
Quran - Albanian
 
Ne do ta prgatisim at pr m t lehtn.
 
Ayah   92:8   الأية
Quran - Albanian
 
E sa i prket atij q bn koprraci dhe ndien veten t pavarur (nga Zoti),
 
Ayah   92:9   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe q mohon at m t mirn,
 
Ayah   92:10   الأية
Quran - Albanian
 
Ne do ta prgatisim pr m t vshtirn.
 
Ayah   92:11   الأية
Quran - Albanian
 
E pasuria e tij nuk do ti bj dobi, kur ai t zhduket.
 
Ayah   92:12   الأية
Quran - Albanian
 
Detyr e jon sht vetm t udhzojm.
 
Ayah   92:13   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe vetm e Jona sht bota tjetr si dhe kjo.
 
Ayah   92:14   الأية
Quran - Albanian
 
Un ua kam trhequr vrejtjen pr zjarrin t ndezur fort.
 
Ayah   92:15   الأية
Quran - Albanian
 
Q aty nuk hyn tjtrkush, pos atij q sht m i prishuri.
 
Ayah   92:16   الأية
Quran - Albanian
 
I cili prgnjeshtroi dhe u zmbraps.
 
Ayah   92:17   الأية
Quran - Albanian
 
Ndrsa ai q sht m i devotshm do t jet larg tij.
 
Ayah   92:18   الأية
Quran - Albanian
 
Ai q e jep pasurin e vet e pastrohet,
 
Ayah   92:19   الأية
Quran - Albanian
 
E jo pr ta shprblyer ndok q i ka br mir m par.
 
Ayah   92:20   الأية
Quran - Albanian
 
Por vetm pr t fituar knaqsin e Zotit t vet, m t lartit,
 
Ayah   92:21   الأية
Quran - Albanian
 
Pr Zotin, ai do t gzoj at knaqsi!:-: Go Home :-: Go Top :-: