Prev 95. Surah At-Tin NextFirst Ayah   1   الأية الأولي
بِسْم ِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
Quran - Albanian
 
Pasha fikun dhe ullirin!
 
Ayah   95:2   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe (kodrn) Turi Sina-en!
 
Ayah   95:3   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe kt qytet t siguris!
 
Ayah   95:4   الأية
Quran - Albanian
 
Vrtet, Ne e krijuam njerin n formn m t bukur.
 
Ayah   95:5   الأية
Quran - Albanian
 
Pastaj e zbritm at n m t ultin e t ultve.
 
Ayah   95:6   الأية
Quran - Albanian
 
Prve atyre q besuan dhe bn vepra t mira; ata kan shprblim t pandrprer.
 
Ayah   95:7   الأية
Quran - Albanian
 
E pas gjith ksaj, t shtyri t prgnjeshtrosh ditn e shprblimit (prgjegjsis)?
 
Ayah   95:8   الأية
Quran - Albanian
 
A nuk sht All-llahu m i urti gjykuesve?:-: Go Home :-: Go Top :-: