Prev 98. Surah Al-Baiyinah NextFirst Ayah   1   الأية الأولي
بِسْم ِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
Quran - Albanian
 
Ata nga ithtart e librit dhe idhujtart, t cilt nuk besuan, nuk iu ndan (besimit t tyre) derisa atyre u erdhi argumenti i qart,
 
Ayah   98:2   الأية
Quran - Albanian
 
I drguari prej All-llahut, q lexon flet t pastra,
 
Ayah   98:3   الأية
Quran - Albanian
 
N t cilat ka vetm dispozita t drejta.
 
Ayah   98:4   الأية
Quran - Albanian
 
Dhe ata t cilve u sht dhn libri, nuk u ndan vetm pasi q u erdhi argumenti.
 
Ayah   98:5   الأية
Quran - Albanian
 
E duke qen se ata nuk ishin t urdhruar me tjetr, pos q ta adhuronin All-llahun me nj adhurim t sinqert ndaj Tij, q t largohen prej do besimi t kot, ta falin namazin, t japin zeqatin, se ajo sht feja e drejt.
 
Ayah   98:6   الأية
Quran - Albanian
 
Ska dyshim se ata, t cilt nuk besuan nga ithtart e librit dhe nga idhujtart, do t jen n zjarrin e Xhehennemit, aty do t jen prgjithmon. T tilt jan krijesa m e dmshme.
 
Ayah   98:7   الأية
Quran - Albanian
 
Ndrsa, ata q besuan dhe bn vepra t mira, t tillt jan krijesa m e dobishme.
 
Ayah   98:8   الأية
Quran - Albanian
 
Shprblimi pr ta te Zoti i tyre jan: vendet ne Xhennete npr t cilt burojn lumenj, e aty jan prgjithmon, pakputur. All-llahu sht i knaqur ndaj tyre, e edhe ata t knaqur prej Tij. E ky sht pr at, q i ka pasur frikn Zotit t vet.:-: Go Home :-: Go Top :-: